Stifter af Birch Ejendomme, René Birch. Foto: Birch Ejendomme.

Ny konkurs rammer René Birch

Det har ikke været de sjoveste uger for den jyske byggematador René Birch.

Flere af hans GMB-selskaber er gået konkurs, og nu kan endnu en virksomhed tilføjes til listen.

VVS- og  blikkenslagerforretningen GMB Winther Installatør, der ifølge seneste regnskab havde 14 ansatte, er nemlig taget under konkursbehandling, skriver Finans. René Birch ejede GMB Winther Installatør med en række andre erhvervsfolk.

I alt er fire virksomheder relateret til René Birch gået konkurs.

Der er tale om GMB Winther Installatør, GMB Enterprise Holding, GMB Entreprenør og GMB Produktion. Han har også valgt at lukke sin motorsportssatsning GMB Motorsport.

Ifølge kurator Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert, forsøger man nu at sælge GMB Produktions to fabrikker i Fårvang og Kjellerup, skriver Finans.

Estate Media har tidligere beskrevet den omfattende stigning i gæld i løbet af det seneste i selskaberne GMB Produktion og GMB Entreprenør.

Her er gælden i alt steget med over 300 millioner kr. på et år.

– Det er en bemærkelsesværdig stigning, lød det i den forbindelse fra Konkursadvokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokater.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder