Hovedsæde Scan Global Logistics. Foto: Catena.

Svensk selskab køber logistikejendom til 420 millioner kr. i Hvidovre

Svenske Catena køber en ejendom i Hvidovre til 420 millioner kr. Sælger er Bulk Industrial Real Estate, og ejendommen i Hvidovres industrikvarter på Jernholmen 49 er udlejet til Scan Global Logistics.

Ejendommen består af i alt 32.000 kvm udlejet byggeri fordelt på 3 bygninger. Desuden er der på den 81.000 kvm store grund mulighed for at bygge yderligere 17.500 kvm.

Handlen er gennemført som en selskabshandel, men den underliggende ejendomsværdi er sat til 420 million danske kr. inden udskudt skat.

Scan Logistics tilbyder transport- og logistikløsninger i 45 lande og har en 11-årig lejekontrakt på ejendommen. Der er et forventet årligt overskud på ejendommen på 22,3 millioner kr.

Der er udbygningsretter på Catenas nyindkøbte grund i Hvidovre. Foto: CBRE.

Mæglerfirmaet CBRE har formidlet handlen.

– Transaktionen er blandt de større transaktioner indenfor logistiksegmentet de seneste år og er et godt eksempel på, at der fortsat er meget stor efterspørgsel fra udenlandske investorer på velbeliggende lager- og logistikejendomme i Danmark, siger Senior Director Daniel Marthendal, Capital Markets, CBRE, der har været ansvarlig for salgsprocessen.

CBRE har kørt processen som en struktureret salgsproces.

– Vi har samarbejdet i det danske Capital Markets Team med det europæiske Logistics Transaction Team, siger Daniel Marthendal.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder