Advokat Jesper Lauge Johannesen. Foto: Poul Schmith/Kammeradvokaten

Partner forlader Bech-Bruun

Advokat Jesper Lauge Johannesen skifter fra Bech-Bruun til Poul Schmith/Kammeradvokaten den 1. marts 2024.

Han kommer fra en stilling som partner inden for fast ejendom hos Bech-Bruun.

Hos Poul Schmith/Kammeradvokaten bliver Jesper Lauge Johannesen primære forretningsområder er by- og arealudviklingsprojekter, ejendomsudviklingsprojekter og ejendomstransaktioner for offentlige myndigheder og private investorer.

Han bliver tilknyttet Poul Schmith/Kammeradvokatens Aarhus-kontor.

Her skal Jesper Lauge Johannesen være med til at videreudvikle  Poul Schmith/Kammeradvokatens forretning i Jylland inden for fast ejendom, fortæller Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen.

– Han er et godt og veletableret navn i det klassiske udviklings- og transaktionsmarked, hvor han gennem årene har markeret sig som en anerkendt og vellidt rådgiver. Vi ser meget frem til at byde Jesper velkommen og få glæde af hans faglige ekspertise, siger Jens Bødtcher-Hansen.

For et års tid siden ændrede vilkårene for Bech-Bruuns ejendomsafdeling sig.

Steen Puch Holm-Larsen og Sven Frode Frølund valgte at forlade partnerkredsen og gå til Gorrissen Federspiel.

De resterende partnere havde tre muligheder: ”Købe” et team hos en konkurrent, genstarte med organisk vækst og udvikling af interne kompetencer eller se sig om efter udvalgte nøglepersoner med det rette potentiale.

Det blev det sidste og derfor kunne Cecilie Rust og Lasse Vittus Hupfeld præsenteres som de nye frontfigurer i september.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder