Jarl Greve. Foto: Claus Sall

Thylander rejser 600 millioner kr. i ny fond

Ejendomsselskabet Thylander har rejst 600 millioner kr. til en ny fond.

Fonden går under navnet TG Partners Fond VIII og de 600 millioner kr. repræsenterer halvdelen af fondens mål.

Fonden er fokuseret på Storkøbenhavn og skabt med en ambition om at opbygge en portefølje af bolig- og kontorejendomme af høj kvalitet i området.

Partner &  Chief Operating Officer i Thylander, Jarl Greve, er glad for støtten til fonden.

– Særligt i lyset af det nuværende fundraising-miljø, pointerer han.

Det er en velkendt bekymring i ejendomsbranchen, at der i 2023 ikke blev rejst den samme mængde penge til investeringsfonde som tidligere. Dertil kommer, at der er en generel uvished i markedet for, hvor mange penge, der kan rejses i det nuværende investeringsmiljø, hvor renten fortsat er relativ høj.

Hos Thylander udtrykker Jarl Greve optimisme i forhold til at nå i mål med fonden.

– Vi har fortsat en robust pipeline af potentielle investorer og klare indikatorer for, at vi når vores samlede fundraising-målsætning, siger han.

Den nye fonds mål er at være klar til at byde ind på mid-market-segmentet de kommende år. Det er Thylanders opfattelse, at der er et opsparet frasalgsbehov, som på et tidspunkt vil vise sig. Derfor vil “antallet af attraktive investeringsmuligheder i netop dette segment være historisk stort”, skriver Thylander.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder