Anna Sofie Harboe Andersen er ny journalist på Estate Media. Foto: Kamilla Sevel.

Estate Media opruster redaktionen

Estate Media har ansat 26-årige Anna Sofie Harboe Andersen som ny journalist på redaktionen.

Hun kommer til Estate Media efter to år hos Berlingske, hvor hun blandt andet har arbejdet med erhvervsjournalistikken.

– Vi er glade for, at Anna Sofie bliver en del af vores hold. 2024 bliver et år, hvor vi vil udvikle journalistikken på Estate Media endnu mere, og her er det centralt, at vi får øget ressourcerne på redaktionen. I august fik vi den erfarne onlineredaktør Christoffer Bagge som ansvarlig for det daglige nyhedsflow, og nu bliver han yderligere bakket op af Anna Sofie Harboe Andersen, siger chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media.

Estate Media vil i 2024 sætte endnu mere fokus på de tendenser og perspektiver, der rører sig i branchen. Det sker med en klar ambition om om at være det bedste ejendomsmedie i Danmark.

– Vi ønsker at samle branchen om de historier, der er afgørende for udviklingen og forståelsen af at være en del af det professionelle ejendomsmarked. Den opgave skal Anna Sofie være med til at løfte, siger Kamilla Sevel.

Anna Sofie Harboe Andersen har arbejdet med erhvervshistorier herunder ejendomsbranchen på Berlingske, men de næste måneder skal bruges på at blive endnu mere fortrolig med ejendomsbranchen og de vilkår, som branchen agerer under både økonomisk, finansielt, politisk og samfundsmæssigt.

– Jeg glæder mig meget til at dække ejendomsbranchen og blive fortrolig med de trends og tendenser, der præger branchen i en periode, hvor markedsvilkårene er under forandring, siger Anna Sofie Harboe Andersen.

Med ansættelsen af Anna Sofie Harboe Andersen tæller Estate Medias redaktion nu chefredaktør Kamilla Sevel, onlineredaktør Christoffer Bagge og journalist Anna Sofie Harboe Andersen, der arbejder med nyheder på estatemedia.dk, magasinet Estate Media, der udkommer 5 gange om året samt podcastproduktioner.

Udover de redaktionelle produkter arrangerer Estate Media cirka 15 konferencer årligt om emner, der vedrører ejendomsbranchens markedsmæssige udvikling og vilkår.

Estate Media har i alt 10 medarbejdere.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder