Daniel Carstens, Senior Commercial Manager, Verdion

Investor forfremmer profil

Den investor, udvikler og kapitalforvalteren, Verdion, forfremmer Daniel Carstens til Senior Commercial Manager.

Det oplyser selskabet onsdag.

Daniel Carstens står blandt andet i spidsen for asset management på tværs af Verdions danske og svenske aktiviteter. Desuden varetager han Verdions danske udlejningsaktiviteter.

Peter Michael Tetzlaff, Head of Investment – Nordics i Verdion, fortæller, at Verdion oplever stærk vækst og fortsat høj aktivitet på alle fronter i Norden, og det er den, som Daniel Carstens skal være med til at fortsætte.

– Daniel har spillet en afgørende rolle i de resultater vi har opnået, siger Peter Michael Tetzlaff.

I 2023 gennemførte Verdion closings på i alt 560 millioner kr til deres anden value-add fonde, Verdion European Logistics Fund 2. Derudover forventer selskabet yderligere closings i 2024, siger Daniel Carstens.

– Jeg er er glad for at bidrage til udviklingen, og jeg ser frem til at fortsætte arbejdet og bidrage til yderligere vækst på vores danske og svenske marked,” siger Daniel Carstens, Senior Commercial Manager, Verdion.

Verdion er en ejendomsinvestor, -udvikler og -kapitalforvalter specialiseret inden for industri- og logistiksektoren med aktiviteter over hele Europa.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder