Nogle placeringer er så meget ”on brand”, at man kan få særligt høje lejepriser, hvis man formår at matche den rigtige lejer med lokationen. Men det betyder ikke, at naboejendommen kan generere den samme leje. Louis Vuitton er et eksempel på netop den form for brand. Her på Champs Élysées i Paris.

Retail-udsalget er slut

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder