Stine Kalsmose Jakobsen er en af fire nye partnere i Holst, Advokater. Foto: Holst

Holst Advokater udvider partnerkredsen

Det nye år er begyndt med fuld kraft for det Aarhus-baserede advokatkontor Holst.

Senest var Holst, Advokater rådgiver for Rema 1000 i kædens milliardsalg til en norsk investorkreds, og ved årsskiftet indlemmede de fire nye partnere i partnerkredsen, så den nu tæller 19.

De fire nye partnere er René Møller-Olsen, Christian Skadborg, Anders Roug og Stine Kalsmose Jakobsen.

Stine Kalsmose Jakobsen tiltræder jobbet med stolthed, glæde og håb for fremtiden i selskabet. Hun har været en del af virksomheden siden 2016 og håber at kunne være med til at præge den de næste mange år.

– Jeg er grundlæggende helt vildt glad for denne her arbejdsplads, og den store grad af frihed, som jeg har haft, siger hun til Estate Media.

Stine Kalsmose Jakobsen har arbejdet i krydsfeltet mellem entrepriseret, miljøret, og planret.  De seneste år er bæredygtighed kommet på, og det vil hun også gerne have fokus på fremadrettet, fortæller hun.

– Jeg håber på, at partnerskabet giver mig mulighed for at udvikle mig endnu mere i det krydsfelt, som jeg har arbejdet i.

Holst, Advokater er et advokatkontor med fokus på entrepriseret, fast ejendom og transaktioner relateret til fast ejendom. Hovedkontoret er i Aarhus, men virksomheden har også kontor i København.

For Stine Kalsmose Jakobsen bliver målet for de næste fem og ti år, at holde fokus på den faglighed, som har gjort kontoret godt ind til nu.

– Vi skal fastholde den profil vi har. Vi har et meget stort fokus på faglighed, det er noget, der er vigtigt for os, der arbejder her. Vi er ved at blive mere bevidste om, hvad vi kan. Og det giver en høj grad af faglighed og tillid fra vores klienters side, og det er jeg personligt stolt af at være en del af, siger hun til Estate Media.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder