Fra venstre mod højre: Jacob Lund, adm direktør i Savills, Poul Erik Bech, adm. direktør i EDC Poul Erik Bech Erhverv,Carsten Gørtz, adm. direktør i Colliers, Per Wienrich adm. direktør i CBRE og Erik Andresen, adm. direktør i Nordicals.

Store erhvervsmæglere indleder nyt samarbejde: – Det er i alles interesse

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder