Adm. direktør Torben Black, C.W. Obel Ejendomme. Foto: C.W. Obel Ejendomme

Torben Black stopper i C.W. Obel Ejendomme

Torben Black stopper efter 10 år  som adm. direktør for C.W. Obel Ejendomme og Obel-LFI Ejendomme.

Torben Black stopper i løbet af 2024, når der er fundet en ny afløser.

Anders Obel, koncernchef og formand for C.W. Obel Ejendomme, er ked af, at Torben Black har valgt at stoppe.

– Det er med stor beklagelse, at Torben har meddelt, at han efter 10 år som adm. direktør ønsker at stoppe i løbet af 2024. Vi takker Torben for hans altid engagerede indsats og det gode tillidsfulde samarbejde gennem alle årene. Vi glæder os over, at vi kan fortsætte samarbejdet, indtil der er fundet en god afløser, siger han.

Ifølge Anders Obel har Torben Black været med til at udvikle og styrke C.W. Obel Ejendomme i løbet af sin periode i front for selskabet.

Om sit stop siger Torben Black, at efter 25 år med dagligt ledelsesansvar er det tid for en ny dagligdag, en mindre travl kalender, og ikke mindst tid til at tilbringe en større del af tiden hjemme i den jyske hjemstavn.

– Det har været en stor ære og fornøjelse sammen med alle i og omkring firmaet at drive C.W. Obel Ejendomme de sidste 10 år. Jeg er stolt af de resultater og den sunde vækst vi har skabt sammen, og at selskabet med en attraktiv portefølje af både erhvervs- og boligejendomme står godt rustet til fremtiden. Jeg skylder bestyrelsen og hele organisationen stor tak for den tillid og de muligheder, jeg har haft de sidste 10 år, siger han.

C.W. Obel Ejendomme forvalter erhvervs- og boligejendomme for godt 11 mia.kr. 85 procent af porteføljen er beliggende i København – resten i Aalborg.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder