Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan

Jobvækst påvirker Jeudan positivt

En god og kontinuerlig udvikling i jobvæksten i København påvirker ejendoms- og servicekoncernen Jeudan positivt.

Det fortæller adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren, i et interview med MarkedWire.

– Den høje beskæftigelse og særligt væksten i beskæftigelsen i København påvirker os positivt. Vores portefølje er geografisk primært eksponeret der, hvor arbejdspladserne bliver skabt, siger Jeudans administrerende direktør, Per W. Hallgren, i et interview med MarketWire.

Fornyligt viste en analyse fra Arbejdernes Erhvervsråd, at der henover de seneste 15 år har været en jobvækst i Københavns By på 107.000, hvilket svarer til en andel af jobvæksten i hele landet på 38,8 procent.

– Det gør, at behovet for kontorlejemål stiger i København. Det er vi begunstiget af, siger Per W. Hallgren.

Jeudan, der er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed, oplever i de her år en udlejningsprocent på 97 for København og Frederiksberg, hvor 95 procent af Jeudans ejendomme er beliggende. Det oplyste selskabet i forbindelse med sit regnskab for tredje kvartal 2023 i november.

Her præsenterede Jeudan også et resultat før finansielle poster (EBIT) på 825 millioner kr. for årets første tre kvartaler mod 735 millioner kr. i samme periode sidste år – en stigning på 12 procent.

Jeudans forventinger til 2023 var i november et resultat før finansielle poster  i niveauet  1.050-1.125 millioner kr.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder