Troels Riis Poulsen. Foto: LEA Ejendomspartner

Boligselskab udpeger ny adm. direktør

Boligselskabet Sjælland har udpeget  45-årige Troels Riis Poulsen som ny adm. direktør.

Det fremgår af opslag på Linkedin.

Beslutningen blev truffet på et bestyrelsesmøde 14. december.

Troels Riis Poulsen har været en del af Boligselskabet Sjælland gennem flere år og har siden april været konstitueret direktør. Det blev han efter Bo Jørgensen fratrådte.

Boligselskabet Sjælland, der har 12.500 boliger på Sjælland, er landets fjerdestørste boligselskab.

Troels Riis Poulsen glæder sig over ansættelsen.

– Jeg har allerede været her i mange år – og ad flere omgange, men det er dog ikke uden sommerfugle i maven og med stor ydmyghed og respekt, at jeg træder ind i min nye rolle. Arbejdet med almene boliger og de mennesker der bor hos os, har siden dag ét haft en helt særlig plads i mit hjerte. Arbejdet med folks hjem er en utrolig vigtig opgave. Derfor er jeg utrolig glad for bestyrelsens beslutning, skriver han på Linkedin.

Bestyrelsesformand Tom Frederiksen ser frem til samarbejdet med Troels Riis Poulsen:

– Vi glæder os utrolig meget til at samarbejde med Troels. Vi kender ham allerede som en kompetent og meget behagelig og vellidt person. I boligselskabet er vi lige nu i gang med en ny strategiproces og er sikre på, at vi med Troels i front har fundet den helt rigtige, der sammen med medarbejderne kan føre vores mål og ønsker ud i livet, siger han.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder