- Det handler om meget mere end bare jura. Som en klog fyr sagde forleden, kan man nå langt med en musikalsk tilgang, hvor man ikke kæmper om hver eneste bøjede femøre, siger juridisk chef Ali Simiab, Cobblestone. Foto: Cobblestone

– Ali Simiab er energisk, initiativrig og er i besiddelse af en enorm drivkraft

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder