Sophie Hæstorp Andersen (S), overborgmester i Københavns Kommune.

Mipim kommer til København

Verdens største messe for ejendomsudviklere og -investorer, Mipim, kommer til Danmark 24. november. Det sker i form af direktør Nicolas Kozubek, der skal holde et oplæg på et seminar arrangeret af Byggesocietetet.

Seminaret er i København og har fokus på Norden som foregangsland inden for klimavenlige løsninger og proptech-innovation.

Seminaret bliver afholdt om morgenen på Christiansborg, hvor Mipim-direktør Nicolas Kozubek, erhvervsminister Morten Bødskov (S) og Københavns overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen (S), vil være at finde blandt talerne.

Lignende arrangementer blev afholdt i Stockholm og Oslo i sidste måned.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder