Brug ikke. Forkert format.

– Mennesker er ikke erhvervelser, og de allerfleste vokser og gror, når solen skinner på dem

Få dybde og perspektiv om ejendomsbranchen – tilmeld dig Estate Medias nyhedsbrev her.

– Hvorfor hylder I ikke de erfarne talenter? Der er brug for, at folk bliver længere på arbejdsmarkedet. Vi har brug for seniorerne.

Sådan noget i den retning var der en, der sagde til mig for et par år siden, da vi introducerede Ung i ejendom. Af samme grund ville vedkommende ikke pege på nogle unge, der burde komme på listen. Et andet argument for ikke at indstille nogen er, at man i så fald er med til at udstille sine unge talenter, og så er der måske andre, der høster frugterne af den indsats, man har gjort for at skabe et godt job til dem.

Det sidste er naturligvis en risiko. Men det bør på ingen måde være et argument mod at indstille unge til årets talentliste. Tværtimod. De fleste unge vil blive stolte af, at en arbejdsplads har så meget overskud, at man tør fremhæve dem, der endnu ikke har sidder på toppen af organisationspyramiden.

Det er naturligt, når der bliver knaphed, at man vogter over sine erhvervelser. Men mennesker er ikke erhvervelser, og de allerfleste vokser og gror, når solen skinner på dem. Det kan den enkelte virksomhed have brug for, men det har vi også brug for generelt som branche. Så kan man synes, at det er en lidt bagvendt situation, men på trods af, at nogle virksomheder har haft brug for at skære ned på grund af et svigtende transaktionsmarked, så er der stadig kamp om de gode hoveder.

I år er det fjerde år i træk, at vi udgiver talentlisten Ung i Ejendom på Estate Media. Det er en kåring af 35 unge talenter under 35, og det gør vi, fordi vi tror det gode eksempel er det stærkeste. De 35 unge talenter i 2020, 2021 og 2022 viste, at branchen rummer mange forskellige indgange, mange forskellige profiler, men også mange attraktive arbejdspladser og karriereveje.

Den 20. oktober er sidste chance for at indstille talenter, inden juryen går alle indstillinger igennem og finder de 35, der skal på listen i år.

Man kan godt være på listen i 2023, selvom man også var der i 2022.

Det er muligt at indstille kandidater her

Og så skal man måske lige nævne til sidst, at der findes faktisk en slags liste, der hylder de ældre talenter. For hvert år udgiver Estate Media listen Magthaverne, der efter et sirligt system kårer de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche. Den liste rummer ganske få under 40 år, mens gennemsnitsalderen var 53 og flere havde rundet de 60.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder