Natascha Ilovaisky Dambæk bliver en del af Plesners transaktionteam. Foto: Privat

Plesner opruster på transaktionsholdet

34-årige Natascha Ilovaisky Dambæk bliver en del af Plesners transaktionteam, hvor hun skal rådgive i forbindelse med ejendomstransaktioner og udvikling af fast ejendom.

Natascha Ilovaisky Dambæk kommer til Plesner fra Moalem Weitemeyer, hvor hun også har beskæftiget sig med ejendomstransaktioner.

Natascha startede sin advokatkarriere hos Kammeradvokaten, hvor hun arbejdede med større retssager i en længere årrække.

– Plesner har altid været noget særligt i min optik, så da jeg fik muligheden for at blive en del af huset, kunne jeg ikke sige nej, fortæller Natascha Ilovaisky Dambæk.

Natascha Ilovaisky Dambæk er drevet af en stor interesse for fast ejendom og ser store muligheder i Plesners Fast Ejendom-team.

– Jeg synes, at det er vildt spændende at være med til at “skabe noget” og være en del af et team, der har fokus på at sikre de bedste løsninger for klienterne med en samarbejdsbaseret tilgang. Plesner har en stærk profil i markedet og mange dygtige specialister inden for fast ejendom, som jeg ser frem til at arbejde sammen med.

Partner og advokat Mads Berg, der er leder af Plesners gruppe for fast ejendom, entreprise og infrastruktur, ser meget frem til, at Natascha nu bliver en del af Plesner’s Fast Ejendom-team.

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Natascha. Natascha kommer med en masse power og stærke kompetencer inden for særligt projektstyring samt håndtering af kommercielle og tværfaglige problemstillinger. Nataschas profil passer rigtig godt ind i – og bygger på – Plesners i forvejen stærke Fast Ejendom-team, siger han.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder