Enemærke & Petersen. Foto: Jonathan Weimar

Byggepartnerskab vinder stor aftale i Hørsholm

Et partnerskab bestående af Enemærke & Petersen, arkitektfirmaet Nøhr & Sigsgaard, det rådgivende ingeniørfirma Dominia og landskabsarkitekterne Kragh & Berglund har vundet Hørsholm Kommunes udbud af en rammeaftale for bygge- og renoveringsprojekter.

Den samlede værdi af rammeaftalen udgør maksimalt 512 millioner kr.

Selve aftalen løber de næste fire til seks år.

Enemærke & Petersen har erfaring med lignede projekter, som de blandt andet har løst for Københavns Kommune, og har derfra også erfaringer med strategiske partnerskaber, som det de har etableret i Hørsholm.

Derfor glæder det partnerskabsdirektør i Enemærke & Petersen, Morten Enkebølle, at aftalen er kommet i hus.

– I dag er vi kommet så langt, at vi forstår de processer og mekanismer, der er grundvilkårene for et arbejdsfællesskab, der skaber værdi for alle i partnerskabet. Vi er glade for at få lejlighed til at bære denne erfaring og helt særlige tilgang ind i samarbejdet med Hørsholm Kommune, siger han.

Enemærke & Petersen er en forretningsenhed under MT Højgaard Holdings, hvor man udover aftaler i København også har lavet strategiske byggepartnerskaber med Region Hovedstanden, boligorganisationerne KAB og Civica og senest med Furesø Kommune.

I 2. kvartal 2023 stod de strategiske byggepartnerskaber og andre samarbejdsprojekter, inklusiv projekter med tidlig involvering og faseopdelte udbud, for 24 procent af koncernens samlede ordreindgang og 37 procent af den samlede omsætning.

Den nye aftale med Hørsholm Kommune ændrer ikke koncernens forventninger til 2023.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder