Adm. direktør, partner og stifter Jens Kindberg, Sofia Residential, beskriver selskabet, der er opkaldt efter den bulgarske hovedstad, Sofia, som ’en dansk ejendomsudvikler med lokalt kendskab i Bulgarien’. Foto: Lars Just

Ny stor investering: Dansk virksomhed sigter mod at blive Sofias største udlejningsselskab

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder