Fra venstre: Driftsdirektør Ejnar Flensborg, adm. direktør Michael Thomsen og kommerciel direktør Kristian Baatrup, Skel.dk. Foto: Skel.dk

Skel.dk skriver danmarkshistorie

Skel.dk er som den første landinspektørvirksomhed i Danmark blevet miljøcertificeret.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Helt konkret har Skel.dk fået implementeret et miljøledelsessystem, der skal sikre, at virksomheden arbejder ambitiøst og systematisk for at reducere sit klimaaftryk. En såkaldt ISO 14001-certificering.

Konkret har det blandt andet ført til, at virksomheden har sendt en stribe dieselbiler på tidlig pension, mens alle nyindkøbte biler er på el. Derudover har de reduceret udledningen fra virksomhedens bygningsdrift ved at sørge for, at strømmen kommer fra vedvarende energi i lejede lokaler, sætte solceller op på egne bygninger og udfase brugen af gas.

Adm. direktør i Skel.dk, Michael Thomsen, erkender, at med lidt over 100 medarbejdere er klimabelastningen fra virksomheden begrænset, men dog alligevel mulig at reducere. Og samtidig handler det også om at lytte til de ting, der optager kunderne. Og her er ESG afgørende.

– Vi er hurtigt blevet bevidste om, at det er helt afgørende for vores forretning og den fortsatte succes, at vi arbejder ambitiøst med vores virksomheds negative og positive påvirkninger på klima, miljø og biodiversitet.

Med ISO 14001-certificeringen af Skel.dk’s miljøledelsessystem dokumenterer virksomheden over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, at Skel.dk også på miljøområdet agerer ansvarligt, og dét oplever Skel.dk som helt afgørende for fremtiden, lyder det fra Michael Thomsen.

– Bæredygtighed er vores tids allerstørste og vanskeligste udfordring, som alle, store som små, skal bidrage aktivt til at løse. Der er meget mere, som skal gøres, og derfor arbejder vi i Skel.dk på at lære og blive bedre, men vi er godt på vej, og det er vi meget stolte af.

Skel.dk Landinspektører har over 100 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Holbæk, Slagelse, Kalundborg, Sorø og Helsingør. Virksomheden er ISO 14001 og ISO 9001 certificeret.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder