Adm. direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration. Foto: Taurus

Ny administrationsgigant: Taurus solgt til Ejendomsvirke-ejer

Danmark er på vej til at få en ny administrationsgigant. Taurus Ejendomsadministration og Ejendomsvirke fusionerer nemlig i kølvandet på, at Ejendomsvirkes moderselskab PHM har købt Taurus, der blev dannet i april 2014, da Essex-koncernen afhændede sit administrationsselskab Skovvejen Administration.

De foregående fem år havde selskabet styret Essex-ejendomme til en værdi af cirka 10 milliarder kr. gennem den økonomiske krise og samtidigt formåede at opbygge en portefølje af ejendomme for nogle af de største og hurtigt voksende investorer på det danske marked. En portefølje som dannede grundlag for Taurus Ejendomsadministration.

CEO Thomas Windtberg kommer til at stå i spidsen for den nye fusionerede virksomhed.

– Med fusionen integreres to virksomheder med hver sine primære styrker, så vi vil i den fusionerede virksomhed kunne tilbyde en endnu bedre service på den samlede pakke indenfor ejendomsadministration og -drift. Desuden får vi en størrelse, der giver øgede muligheder i forhold til udvikling, digitalisering og smarte løsninger, siger Thomas Windtberg.

Bent Amsinck er afgående CEO for Ejendomsvirke, og han overgår i forbindelse med fusionen til en rolle i PHM Danmark, hvor han vil være med til at sikre kontinuitet og den fortsatte udvikling af PHM Danmark og de underliggende selskaber. PHM Danmark ansatte i juni 2023 Kasper Bygholm som CEO og ansvarlig for opbygning af den danske PHM-organisation.

Jeg er begejstret for at meddele opkøbet og fusionen, der forener Taurus og Ejendomsvirke. Det strategiske skridt skaber en stærk synergi, der samler deres strategiske visioner og komplementære styrker. Partnerskabet placerer PHM Group som en endnu stærkere markedsaktør og udnytter begge virksomheders iboende potentiale til fulde, siger Kasper Bygholm.

Efter fusionen er der mere end 200 medarbejdere på landsplan i virksomheden, der har kontorer i både Aarhus, Storkøbenhavn og Nykøbing Falster. Der vil over de næste måneder blive arbejdet på at integrere de to virksomheder og sikre, at de bedste arbejdsmetoder, strukturer og arbejdsprocesser fra begge virksomheder bliver de bærende fremadrettet til gavn for både medarbejdere og kunder.

Så stor bliver den nye virksomhed

– Administrerer og drifter både erhvervs- og boligejendomme for nogle af de største aktører på det danske ejendomsmarked.
– Har 750 ejendomme med 4 millioner kvm under forvaltning.
– Kontorer i Aarhus, København og Nykøbing Falster.
– Mere end 200 medarbejdere fordelt i hele landet og ambitionen om at være en af de foretrukne arbejdspladser i branchen.

PHM Group er til stede i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Tyskland med over 7.000 medarbejdere. PHM Groups ejere er fonde forvaltet af Norvestor, en fond forvaltet af Intera, sammen med ledelsen og nøglepersonale.

Administrationsmarkedets øvrige store aktører er Deas, Newsec, Cobblestone og CEJ.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder