Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pub-brødre køber historisk kro: Vil bygge 60 boliger

Engang var der liv og glade dage på Mogenstrup Kro ved Næstved, og det kan der snart komme igen. Efter at have stået tom i 15 år er ejendommen blevet solgt til brødreparret Kristian og Peder Blak, der har store planer med den naturskønt beliggende ejendom ved Fladså og med udsigt til Sydsjællands Golfklubs baner.

– De vil bygge 60 nye boliger på stedet og i så vidt muligt omfang bevare de eksisterende bygninger, forklarer Sven Lyse, der er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Slagelse, der har formidlet handlen.

Det er den tredje erhvervsmægler, der har forsøgt at sælge ejendommen, efter at en tidligere norsk ejer måtte opgive sine planer og satte den til salg. Forskellen har ifølge Sven Lyse været, at ejendommen denne gang har været prissat som byggeretter. Ejendommen, der har et grundareal på 28.700 kvm, blev udbudt til 14,5 millioner kr. og blev solgt til prisen.

Kristian og Peder Blak har tjent hovedparten af deres formue på barkæden Old Irish Pub, men har sideløbende investeret i ejenedomme, som de har specialiseret sig i at renovere og leje ud.

De har overtaget ejendommen pr. 31. juli og håber allerede omkring nytår at kunne byde nye lejere velkommen i Mogenstrup.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder