Fra venstre mod højre: Anette Kodahl Ledet, Preben Kjær Pedersen og Morten Holst Aaen.

Aarhusianske ejendomsadministratorer slår sig sammen

De to aarhusianske ejendomsadministratorer TLK og Laros slår sig sammen. Det nye selskab vil tælle 30 medarbejdere og fortsætter under navnet Laros, ligesom det også kommer til at have hovedkontor på Paludan-Müllers i Aarhus, hvor Laros holder til i dag.

– Ejendomsadministration er en branche i konstant udvikling kendetegnet ved behov for større investeringer i IT-setup og ny teknologi samtidig med, at det er en udfordring at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere i dagens konkurrenceprægede jobmarked. Samtidig ser vi en tendens til konsolidering i branchen, hvor mindre virksomheder finder sammen for at styrke deres position og skabe bedre løsninger for kunderne, siger Morten Holst Aaen, som ejer Laros.

Den nuværende adm. direktør for TLK, Anette Kodahl Ledet, der tidligere har været afdelingsdirektør i ejendomsselskabet Domis, fortsætter i det nye selskab som COO.

Preben Kjær Pedersen, som er stifter af og majoritetsejer i TLK, glæder sig over konstellationen.

– Jeg vil gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for deres fortsatte tillid og støtte gennem årene. Ved at slå os sammen med Laros er vi overbeviste om, at vi kan levere endnu bedre løsninger og skabe større værdi for vores kunder, siger han.

Læs også Ny direktør for aarhusiansk administrator og investor

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder