Vestas' domicil i Aarhus købt af Solstra Capital Partners.

Vestas forlænger aftale om facility management med CBRE til 2028

Siden 2016 har vindmøllevirksomheden Vestas samarbejdet med CBRE Global Workspace Solutions (GWS) om et fuldt integreret facility managementssystem i Vestas’ ejendomme. Begge parter har været så tilfredse, at man nu har forlænget aftalen med fem år. Den kommer til at beskæftige 120 medarbejdere hos CBRE og omfatte Vestas-afdelinger i 10 lande. Den nye aftale træder i kraft fra næste år og løber frem til 2028.

Aftalen indeholder blandt andet en række fælles fokuspunkter. For eksempel en indsats for medarbejderudvikling og projekter med energioptimering for øje samt konkrete tiltag, der har til formål at understøtte Vestas’ globale strategier på bæredygtighedsområdet.

– Vi er meget stolte over, at Vestas har valgt at forlænge samarbejdet med CBRE i yderligere fem år, og den fælles strategi, vi nu har lagt, er et levende bevis på, at CBRE GWS er mere end bare en leverandør af facilities management-ydelser. Der, hvor vi virkelig leverer værdi for kunderne, er, når tilgangen tillader dialog og samarbejde på et strategisk niveau, hvor CBRE’s ydelser tænkes ind i kundens overordnede strategi. Kontraktforlængelsen er desuden en stor anerkendelse af den indsats og de resultater, vores medarbejdere på kontrakten har opnået siden 2016, og de fortjener den største ros for dette arbejde, siger Michael Rusborg, Managing Director CBRE Global Workplace Solutions i Danmark.

Hos vindmøllegiganten er man også begejstret over den nye aftale.

– Det er med glæde, at Vestas forpligter sig til en yderligere 5-års integreret samarbejdsmodel med CBRE GWS og dermed styrker den tætte relation mellem vores to virksomheder. Forlængelsen af kontrakten er ikke kun baseret på de gode resultater, vi sammen har opnået allerede. Den sætter også nye mål for et endnu mere ambitiøst parløb, der gerne skulle tage os til det næste niveau i vores fælles indsats for at levere facilities og workplace management i verdensklasse, siger Christian Buhl Gregersen, Vice President, Real Estate & Facility Management hos Vestas.

Læs også CBRE ansætter ny leder for indretning og strategi

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder