Sådan kommer de 50 boliger til at se ud. Illustration: Link Arkitekter.

Himmerland Boligforening opfører 50 boliger syd for Aalborg

Himmerland Boligforening skal opføre 50 boliger i udviklingsområdet Sofiendal Enge, som i alt er udset til at skulle rumme 1200 boliger, der vil blive opført af forskellige udviklere. De 50 kommende boliger bliver på nuværende tidspunkt de eneste almenboliger i området.

Boligerne er fordelt på 38 treværelses boliger på 90 kvm, otte toværelses boliger på 80 kvm og fire fireværelsesboliger på 105 kvm. Man forventer byggestart primo 2024, og at projektet er færdiggjort i slut 2025.

Det bliver Link Arkitektur med Bjørk & Maigaard og Arkplan som underrådgivere, der skal stå for den arkitektoniske del af projektet.

Ifølge Ole Nielsen, som er direktør i Himmerland Boligforening, henvender boligerne sig til små husstande.

– Uanset om vi taler enlige, unge familier, enlige forsørgere eller seniorer, er der aktuelt god efterspørgsel efter boliger i den størrelse med den disponering og med den beliggenhed, som vi vil kunne tilbyde i Sofiendal Enge. Man må i den forbindelse ikke glemme, at fremtidens billige boliger ikke mindst findes inden for den almene sektor – og at de skal bygges nu, hvis vi skal have glæde af dem i takt med det stigende behov over de kommende år, siger han.

Ole Nielsen fortæller også, at Himmerland Boligforening vil opføre 400 almene boliger inden for den nærmeste fremtid i omegnen af Aalborg.

Læs også Coop vil investere knap 500 millioner kr. i stort erhvervsareal ved Aalborg

Læs også Spektakulært lejlighedsbyggeri på vej i Aalborg

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder