Carlsberg Byen i grænseområdet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro i København. Billedet er taget i foråret 2021. Foto: Züblin

Sjællandsk sparekasse køber sig ind i Carlsbergbyen for 285 millioner kr.

Sparekassen Sjælland-Fyn rykker ind i Carlsberg-byen på 4500 kvm, som sparekassen har betalt 285 millioner kr. for. Helt konkret kommer Sparekassen Sjælland-Fyn til at bebo de fem nederste etager i Nebelongs Hus, der er en del af Carls Tårn, som er ved at blive opført i Carlsberg Byen, og som skal stå klar i 2025. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Nederst vil Sparekassen Sjælland-Fyn åbne en ny filial for sine københavnske kunder, mens de øvrige etager skal rumme en række stabs- og administrative funktioner. Samtidig lukker banken sine filialer på Islands Brygge, Frederiksberg og Østerbro.

– Med vores kommende placering i Carlsberg Byen investerer vi i sparekassens fremtid. Vi skaber en stor, moderne finansiel arbejdsplads i et attraktivt område i København. Vi styrker vores forretningsmæssige afsæt for yderligere vækst og stiller os ikke mindst endnu stærkere i forhold til at kunne tiltrække og fastholde fremtidens kvalificerede arbejdskraft og kompetencer. Det skal accelerere den positive udvikling, vi har været i de senere år og være med til at fremtidssikre sparekassen, siger Lars Petersson, der er adm.direktør, Sparekassen Sjælland-Fyn.

Ifølge Lars Petersson skal de nye faciliter også tiltrække store erhvervskunder i fremtiden.

Læs også ATP Ejendomme indgår milliardhandel i Carlsberg Byen

Læs også Handel i Carlsberg Byen topper ny transaktionsliste

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder