Kirsten Anker Sørensen er både adm. koncerndirektør i Link Arkitektur og adm. direktør i Link Arkitektur i Danmark. Foto: Link Arkitektur

Link Arkitektur investerer sig til underskud

På trods af en lille stigning i bruttofortjenesten lykkedes det ikke for Link Arkitekturs danske afdeling at bevare de sorte tal på bundlinjen sidste år. Selskabets årsregnskab for 2022 viser således et lille minus på knap 1,5 millioner kr. efter skat mod et plus på 22.000 kr. i 2021.

Den positive historie er dog, at underskuddet til dels er kommet til veje på baggrund af investeringer i teknologi og personale, der gerne skulle styrke arkitektfirmaet på sigt.

Således har Link Arkitektur Danmark ansat en ny bæredygtighedschef og en ny kreativ chef, ligesom der er indkøbt et nyt ERP-system til projektstyring og administration, som gerne skulle effektivisere driften.

– Vi er naturligvis ikke tilfredse med at skulle notere et underskud på driften. Omvendt har vi bevidst valgt at angribe året offensivt – på trods af en generel opbremsning i byggeriet, inflation og fortsatte udfordringer med logistik og materialer – og det, tror vi på, er den rette strategi på lang bane, siger Kirsten Anker Sørensen, der er adm. direktør.

Læs mere om de to omtalte nyansættelser her Link Arkitektur opruster med ny kreativ chef og bæredygtighedschef

Link Arkitektur Danmark, der et datterselskab af sin norske moderkoncern Multiconsult, måtte indkassere et underskud i underkanten af 10 millioner i 2020 som følge af coronarestriktioner, der både udsatte og standsede en række projekter. Læs mere her Link i Danmark tæt på tocifret millionunderskud

I 2021 var der dog igen balance i regnskabstallene. Læs mere om 2021-regnskabet her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder