Adm. direktør Dariush Rezai, Sweco Danmark. Foto: Sweco

Sweco voksede med 16 procent i Danmark i første kvartal

Sweco fortsætter de gode takter fra de seneste årsregnskab, hvor rådgiverselskabet rapporterede en tocifret vækst i den danske forretning. Vækstrejsen er nemlig fortsat ind i første kvartal i år, hvor omsætningen i Danmark er vokst fra 377 millioner kr. til 448 millioner kr. sammenlignet med samme kvartal sidste år. Den organiske vækst  – altså fra fortsættende aktiviteter og forretningsområder – er opgjort til 16 procent.

Adm. direktør Dariusz Rezai fra Sweco Danmark fortæller, at det blandt andet er indenfor bæredygtighedsydelser, at væksten hovedageligt er sket, og at der også er kraftig vækst på personalesiden samtidig med omsætningsvæksten.

– I årets første kvartal ser vi fortsat god ordretilgang på tværs af vores forretning, der sammen med vækst inden for blandt andet pharma, energi, infrastruktur og bæredygtighedsydelser sikrer, at vi fortsætter vores fremgang. Vi har i samme periode accelereret rekrutteringen og har budt mere end 100 nye kolleger velkommen indtil nu. Vores ambition er at vokse med yderligere 200 kolleger inden årets udgang for at kunne løfte opgaverne og imødekomme den stigende efterspørgsel, siger han.

Læs mere: Bæredygtighed giver Sweco en vækst på 11 procent i Danmark alene

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder