Den nuværende og den kommende adm. direktør for Artelia Danmark, Christian Listov-Saabye og Alex Fraenkel.

Artelia Danmark henter ny adm. direktør i egne rækker

Efter mange år som adm. direktør hos Artelia Danmark har Christian Listov-Saabye valgt at stoppe i stillingen pr. 1. juni. Det rådgivende ingeniørfirma, der inden det franske opkøb i 2019 hed MOE, har dog allerede afløseren på plads.

Det bliver Alex Fraenkel, der sætter sig i chefstolen, og han ved, hvad han går ind til. Han er nemlig hentet i egne rækker, idet han kommer fra en stilling for direktør for Artelia Byggeri København. Og han får pæne ord med på vejen af den afgående chef:

– Alex’ resultatskabelse som direktør for Byggeri, hans passion for at levere gode løsninger til kunderne og senere hans afgørende rolle i fusionen med Artelia Group har talt sit eget tydelige sprog. Det føles helt naturligt at give stafetten videre til Alex. Han har været med på den udviklingsrejse Artelia har været igennem, fra vi hed MOE og kun var en lille organisation til nu at være en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder, siger Christian Listov Saabye.

Bæredygtighed står højt på listen
Selv ser Alex Fraenkel frem til at stå i spidsen for Artelia Danmarks 1100 medarbejdere og præge udviklingen i byggeriet med fokus på større bæredygtighed.

– Væksten og udviklingen skal ske samtidig med, at vi bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling, hvor vi allerede er førende i forhold til udviklingen af mere bæredygtige løsninger. Samtidig har jeg en ambition om, at vi skal fastholde vores unikke, transparente og innovative arbejdskultur med sigte på hele tiden at blive en endnu bedre arbejdsplads, siger han.

I forbindelse med chefskiftet udvides direktionen med tre personer, nemlig Lars Hulsbæk, der er divisionschef i Aarhus, Kim Schwartzlose, der er divisionschef i Infrastruktur og CFO Janne L. Sidal.

Christian Listov-Saabye skal fremover være bestyrelsesformand i Artelia A/S og samtidig bestride posten som executive director for Artelia Business Unit Nordics, der foruden Artelia Danmark også tæller Olav Olsen AS i Norge.

Læs mere: MOE-direktør ny formand for rådgivende ingeniører

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder