. .

Lyngby Storcenter-ejer vil omdanne højhus til hotel

Joint-venture selskabet DSC, som ejer Lyngby Storcenter, ønsker at omdannet centrets højhus til et hotel med 200 værelser, tagterrasse, restaurant og rooftop-bar.

Nu har DSC sendt en ansøgning til Lyngby-Taarbæk Kommune i håb om at få grønt lys til projektet.

– Jeg har glædet mig meget til endelig at kunne løfte sløret for vores fremtidige planer for højhuset, og jeg er sikker på, at ombygningen vil gøre byen endnu mere attraktiv for de lokale borgere såvel som gæster udefra. Lyngby er en by i rivende udvikling, og det vil vi som både lokal aktør og en af landets mest attraktive markedspladser gerne tage aktiv del i – og det er hotellet netop et udtryk for, siger Casper Didriksen von der Ahé, centermanager i Lyngby Storcenter.

Hvis alt går efter bogen, skal det nye hotel stå færdigt i 2026, og det vides ikke endnu, hvem der skal drive det. Allerede i dag bliver der drevet både hotel og lejligheder i tårnet. Der er 78 lejligheder, hvoraf 43 er udlejet. Skulle kommunen godkende projektet, vil lejlighederne vil nedlagt, og herfra vil man hjælpe beboerne videre.

– Vi har forståelse for, at det er en større omvæltning, hvis beboerne skal fraflytte deres hjem, og derfor vil vi også igangsætte forskellige initiativer, der vil tage hånd om beboerne og hjælpe dem videre. Lige nu ligger vores planer dog til godkendelse ved kommunen, men så snart vi ved mere, får beboerne selvfølgelig besked som de første, siger Casper Didriksen von der Ahé.

Læs også Nedlagt andelsforening sælger ejendom ved Lyngby Station

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder