Søndervig Badehotel er planlagt til at skulle stå klar i 2025. Illustration: Bay Arch.

Lalandia barsler med stort badehotel ved Vesterhavet

Det er ikke længe siden, at det tredje Lalandia-feriecenter åbnede i Søndervig ved den jyske vestkyst. Men allerede nu har Lalandia – der er ejet af Parken Sport & Entertainment – det næste projekt i støbeskeen. Det fortæller Finans.

Der er tale om et badehotel, der skal ligge i umiddelbar nærhed af Lalandia-centret i Søndervig, og som skal bestå af 140 lejligheder. Der vil være restaurant i både stueetagen og længere oppe, ligesom der også vil være en stor welnness-afdeling.

Sælges og lejes ud efterfølgende
Forventningen er, at opførelsen vil koste et trecifret millionbeløb. Og hvor Lalandia tradionelt henvender sig til børnefamilier, er målgruppen for Søndervig Badehotel en anden.

– Vi går efter at tiltrække gæster til badehotellet, som vi ikke er vant til at have i Lalandia. Det er par, som er målgruppen for badehotellet, siger Lalandias adm. direktør, Jan Harrit, til Finans.

De 140 lejligheder vil blive solgt enkeltvis og lejet ud efter samme model, som bruges i de tre Lalandia-resorts allerede.

Læs også: 440 feriehuse solgt inden første spadestik

Læs også: Parken-selskab vil også sælge Lalandia





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder