– Vi skal “bare” gøre noget andet

I april var mere end 120 beslutningstagere fra den danske ejendomsbranche samlet i Kolding for at drøfte boligmarkedets udvikling. De mange kloge ord, der blev sagt i oplæg og paneler er nu blevet til tre korte podcasts med en lang række af hovedkonklusionerne og et bredt fokus på trends og tendenser i boligmarkedet netop nu.

I den første podcast optaget på Boligdagene 2023 går vi tæt på økonomi og marked. Her kan man høre, hvorfor chefanalytiker Louise Aggerstrøm, Danske Bank, ikke er helt så bekymret, som man måske skulle tro, og hvilke råd Lone Bøegh-Henriksen, Home og Tonny Broberg, EDC Projekt Poul Erik Bech har til de boligudviklere, der er i markedet i øjeblikket.

I episode 2 sætter vi fokus på bæredygtighed og ESG. Hør om Thylanders bæredygtighedsrejse, om det skal være en knastør excel-strategi eller en holdningsbaseret værditilgang, der skal afgøre om det skal være svanemærket eller DGNB og skal man overhovedet certificere? Hvordan får man mest for pengene?

Det er der flere holdninger til, og i denne udgave er Kristina Olsen, Xior, Lone Bøegh-Henriksen, Home, Tonny Broberg, EDC Projekt Poul Erik Bech, Rasmus Juul-Nyholm, Home.Earth, Christian Kofod, Rockwool Nordics, Jarl Greve, Thylander og Henrik Hougaard, Miljømærkning Danmark/Svanemærket med. Anbefalingen er klar – data er vejen frem.

I episode 3 handler det om koncepter og produkter. Med en række af de mest markante udviklere og investorer giver vi et indblik i overvejelserne om, hvorvidt der skal bygges ungdoms- eller seniorboliger og om koncepterne holder på den lange bane. Og ja, så mener Rasmus Friis, at man skal holde op med at klage over stigende byggepriser og meget andet, men opføre sig som det man er – nemlig en udvikler, der udvikler nye måder at gøre tingene på.

Hør blandt andet Kristina Olsen, Xior, Rasmus Friis, Tetriis, Christian Høgsbro, Kuben Management, Søren Møller-Larsson, AkademikerPension, Jesper Brask Fischer, PFA Pension og Peter Gill, CapMan.

Find alle tre episoder af podcasten her eller tryk for første episode nedenfor

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder