Basic & More åbner sin første butik i City 2 i Taastrup 25. maj

Ny butikskæde rykker ind i 13 shoppingcentre

En ny butikskæde kommer til Danmark 25. maj, når Basic & More åbner sin første afdeling i City 2 i Taastrup. Med et sortiment inden for bolig, isenkram og dagligvarer vil Basic & More tilbyde sine kunder billige varer, der enten stammer fra restpartier eller har små fejl.

Kæden har indgået lejekontrakt med Danske Shoppingcentre (DSC) på 13 lejemål fordelt på butikscentre landet over. Her rykker Basic & More blandt andet ind i nogle af de lejemål, som Sportsmaster er fraflyttet.

– Basic & More er ikke bare nyt og spændende. Det er også med til at sikre, at gode varer, der ikke fejler noget, men måske har små fejl, bliver solgt i stedet for smidt ud. Det sætter vi stor pris på i DSC, og jeg glæder mig til at kunne tilbyde vores kunder et nyt butikskoncept fremover, som jeg er sikker på vil falde i mange af vores kunders smag og være med til at sikre den bedste shoppeoplevelse for alle vores besøgende, siger Jesper Faurholdt, der er adm. direktør i DSC.

Kræver 300 kvm og plads til paller
Basic & More får nye varer hver uge, og derfor skal butikkerne være egnede til at tage imod store paller med varer. Samtidig skal der være mindst 300 kvm butiksareal til rådighed.

– Ingen rest er hverken for lille eller stor til at komme på hylderne i Basic & More. Vi vil gerne gøre vores koncept tilgængeligt for så mange danskere som muligt, og derfor skal vores butikker ligge, hvor folk færdes. Derfor sætter vi stor pris på vores samarbejde med DSC, hvor vores butikker kommer til at ligge på de mest attraktive lokationer i landets bedste shoppingcentre, siger Rasmus Rask, der er founder og medejer i Basic & More.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder