Kohsels nye domicil. Foto: EDC Poul Erik Bech Aarhus.

Ejendomsselskab køber og udlejer domicil til transformervirksomhed

Produktionsvirksomheden Kohsel flytter fra Hørning til et kontorhotel på 500 kvm i  Skanderborg. Ejendomsselskabet Admincom, som ejer kontorhotellet i Skanderborg, har købt Kohsels gamle kontordomicil i Hørning som et led i aftalen. Det er erhvervsmægleren EDC Poul Erik Bech Aarhus, som har formidlet både lejeaftalen og salget.

– Vores produktion er løntung, så efterhånden, som årene er gået, er al vores produktion flyttet til Letland og Thailand, hvor vi beskæftiger 500-600 medarbejdere. Dermed stod vi tilbage med to muligheder; at bygge vores gamle domicil på Sønderskovvej om til rent kontor eller finde et nyt kontor. Vi gik med det sidste og faldt over kontorhotellet på Danmarksvej 26 i Skanderborg, fordi det lever op til vores kriterier. Dels er det en fornuftig geografisk placering af hensyn til vores medarbejdere, og dels er der attraktive rammer med kantine, fitness, omklædning og bemandet reception, siger Jan Ellegaard, direktør hos Kohsel.

Hos Admincom er man også glad for at underskrive aftalen med Kohsel.

– Først og fremmest er vi glade for at få Kohsel ind som lejer i kontorhotellet i Skanderborg. Kohsel bliver en del af en bredere sammensætning af 11 virksomheder i alt på tværs af forskellige brancher med alt fra beauty-virksomhed til konsulenthus, hvilket skaber en god dynamik i huset. Der er gode muligheder for at skabe gode relationer på tværs af de forskellige virksomheder, bl.a. ved kaffemaskinen i kantinen, siger Mette Michelsen, direktør, Admincom.

EDC Poul Erik Bech Aarhus ser salget som en perfekt case.

– Det er noget nær den perfekte mæglersag. Vi slår to fluer med ét smæk med både leje og salg og mangler nu bare at sætte kronen på værket og finde en ny lejer til domicil-ejendommen. Kohsel viste interesse for Danmarksvej 26, men havde en betingelse om først at skulle sælge deres egen ejendom. Det løste vi, og dermed gik det hele op i en højere enhed, siger Dan Honoré, erhvervsmægler, EDC Poul Erik Bech Aarhus.

Læs også EDC Poul Erik Bech køber Stad Projekt

Læs også Kenneth Nielsen stopper som projektdirektør for EDC Projekt Poul Erik Bech

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder