Sådan forestiller arkitektvirksomheden Aart sig, at det nye Grundfos-domicil kan komme til at se ud. Visualisering: Aart

Grundfos vil bygge 12.600 kvm nyt domicil i Bjerringbro

Pumpevirksomheden Grundfos har i længere tid arbejdet med planer om at bygge et nyt hovedkvarter til sine knap 700 ansatte. Nu er første skitse af det kommende domicil, der skal opføres i Bjerringbro i nærheden af det nuværende, offentliggjort.

Der er tape om et byggeri i fem etager, der er udarbejdet i samarbejde med arkitekterne hos Aart. Projektet er fortsat i designfasen, som løber ind til tredje kvartal 2024. Først her bliver der truffet en endelig beslutning, og så er forventningen, at ejendommen kan tages i brug i andet halvår af 2026.

Adm. direktør Poul Due Jensen er dog allerede meget begejstret over det, han har set indtil videre.

– Denne nye bygning, der vil huse vores fremtidige hovedkontor, understreger vores engagement i Bjerringbro, hvor Grundfos blev grundlagt. Det er samtidig et udtryk for vores ambition om at være en arbejdsplads, der skal være blandt de bedste i verden. En arbejdsplads hvor der er plads til, at alle kan vokse og udvikle sig både fagligt og personligt, siger han.

Showcase for Grundfos-produkter
Kjeld Christensen, der er Senior Director for Group Facility, fortæller, at der også på den tekniske side er store ambitioner for det kommende hovedkvarter.

– Bygningen vil indeholde alle Grundfos’ mest moderne produkter og på den måde være en showcase for vores egne energibesparende produkter. Vi vil inddrage brugergrupper fra divisionerne og funktionerne for at få medarbejderinput for at sikre, at de fremtidige brugere af huset inddrages, siger han.

Sideløbende med designet af det nye hovedkvarter overvejer Grundfos, hvad der skal ske med det nuværende hovedkvarter.

Læs mere: Grundfos vælger arkitekt til nyt kontorprojekt

 

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder