Det er et område øverst oppe til højre på billedet, der skal rumme midlertidige studieboliger i en periode på 10 år. Foto: By & Havn

By og Havn vil udleje grund i Nordhavn til midlertidige studieboliger

Der er brug for flere studieboliger i København, og blandt andet derfor tilbyder By & Havn nu mulige interessenter at leje et areal i Nordhavn nær Skudehavnen for en 10-årig periode med det formål at bygge midlertidige boliger på stedet.

Der er tale om 5500 kvm, og By & Havn forventer, at der vil være plads til 150 boliger, hvis man tager to etager i brug. Derudover skal der også være plads til fælles- og byrumsarealer.

Frem til 30. juni kan interesserede lejere indsende deres bud på, hvordan sådanne studieboliger kan se ud, og By & Havn vil herefter udvælge det projekt, der bedst lever op til kriterierne om at skabe sociale fællesskaber, en betalbar husleje, mindst muligt klimaaftryk, arkitektoniske ambitioner og et overraskende element.

Et eventuelt boligprojekt kræver en dispensation fra den gældende lokalplan, der har udlagt området til havneformål.’

En illustration af, hvilket område det præcis drejer sig om. Illustration: By & Havn.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

See more

Seneste nyt

Popular news