Den nye restaurant bliver placeret i den genåbnede passage og får et samlet areal på omkring 600 kvm.

Barfoed Group vil give city-ejendom i Odense nyt liv

Barfoed Group har store planer med en ejendom i hjembyen Odense, som ejendomsselskabet netop har købt af pensionsselskabet Norli Pension og Livsforsikring. Der er tale om Vestergade 49, der i mere end 30 år har huset Alm. Brand, som drev bank i bygningen.

Planen er at etablere en ny butik ud mod Vestergade, men også at renovere den bagvedliggende gård, som engang gik under navnet “Pariser-passagen” og fungerede som gennemgang til Gråbrødre Passagen, indtil den blev lukket af.

Passagen skal nu åbnes op igen, og inde i gården skal der etableres en restaurant, ligesom der også skal indrettes kontorer og klinik i ejendommens øvrige bygninger. I alt bliver der tale om 1600 kvm erhvervsareal.

Forventer op mod en fordobling af værdien
– Vi er passionerede byudviklere, både når vi bygger boliger og erhverv til egen portefølje, og vi har i Odense haft succes med, at konvertere ældre nedslidte og uhensigtsmæssige ejendomme til nye formål, siger koncerndirektør Frederik Barfoed om planerne.

Han har allerede fået henvendelser fra potentielle lejere, der er interesseret i at flytte ind, når renoveringen er overstået. Ejendommen har ifølge Tinglysningen kostet 30 millioner kr., og Barfoed Group forventer, at den vil opnå en værdi på mellem 50 og 60 millioner kr., når udvidelsen er gennemført.

Det er arkitektfirmaet Juul & Frost og Habitus Design Group, der fungerer som arkitekter og designere på projektet. Nordicals Odense har formidlet salget.

 

Læs mere om Barfoed Group og det nyligt gennemførte generationsskifte her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder