Ejendommen Kanslerhus, som Capital Investment udførte ”forsøg” på og som samtidig er en del af PFAs portefølje på 42 ejendomme, hvor PFA både har købt ind på ”grøn”, og der samtidig er etableret PreHeat , der er en del af ”grønnere”. Foto: Capital Investment.

Capital Investment vil lave grøn trappe for investorer

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder