Mette Qvist er pr. 1. maj ny underdirektør i Ejendomdanmark med ansvar for bæredygtighedsområdet. Foto: Ejendomdanmark.

Mette Qvist bliver underdirektør i Ejendomdanmark med fokus på ESG

Det var ikke længe, at Mette Qvist fik lov at gå ledig, efter at hun blev afskediget som adm. direktør for Rådet for Bæredygtigt Byggeri – det tidligere Green Building Council Denmark – for blot to måneder siden.

Ejendomdanmark har nemlig ansat hende som ny underdirektør, der får til opgave at sikre, at ejendomsbranchen fortsætter med at udvikle sig på bæredygtighedsområdet.

– I den virkelighed, hvor medlemmerne agerer, er bæredygtighed og ESG-indsatser langt mere komplekse, end de er i et direktiv eller en lovtekst. Derfor er jeg meget glad for, at vi nu får en unik ressource ind, som kan understøtte EjendomDanmark og ejendomsbranchen i den grønne omstilling, som vi står midt i, siger Ejendom Danmarks adm. direktør, Peter Stenholm.

Vil gøre en forskel ude i virkeligheden
Selv er Mette Qvist også glad for fortsat at kunne bidrage til, at ejendomsbranchen sænker sit klimaaftryk.

– For mig er der en stor drivkraft i at være med til at gøre en forskel ude i virkeligheden, og det får jeg i min kommende rolle en unik mulighed for. Jeg glæder mig til at møde både nye og velkendte ansigter blandt medlemmer og samarbejdspartnere – og ikke mindst til at skubbe på det samlede ESG-område for branchens bedste, siger  hun om sit nye job.

Mette Qvist tiltræder 1. maj.

Læs mere om Mette Qvists bratte farvel i det forrige job: Mette Qvist stopper i Rådet for Bæredygtigt Byggeri

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder