Novo Nordisk Pharmas produktionsanlæg i Køge. Foto: Google Street.

Novo-datterselskab køber grund på 47.000 kvm ved Køge

Novo Nordisk Pharmatech, et datterselskab til Danmarks mest værdifulde børsnoterede selskab, Novo Nordisk, har købt en grund på 47.000 kvm i Køge, som kommer til at ligge tæt på selskabets hovedkvarter i Køge. Området skal rumme et nye produktionsanlæg.

– De seneste seks måneder har vi kigget efter en god lokation for vores nye produktionsfacilitet. Køge Nord var det oplagte valg, grundet tætheden på vores hovedkvarter og den stærke infrastruktur i byen, siger Ulla Grove Krogsgaard Thomsen, adm. direktør for Novo Nordisk Pharmatech, og fortsætter:

– Desuden skaber vi også 50 jobs i forbindelse med etableringen af ejendommen, og der er en god mulighed for, at produktionen vil blive udvidet i fremtiden.

Køges Borgmester, Marie Stærke (A), er begejstret over selskabets valg af lokation.

– Jeg er glad for at en højprofileret dansk virksomhed, som Novo Nordisk Pharma vælger at ekspandere i Køge. Vi vil gerne tiltrække nye bæredygtige og innovative produktionsselskaber hertil, som for eksempel tech, mad eller farma. Novo Nordisk Pharmatech er den oplagte køber af grunden i Køge Nord, siger hun.

Læs også MT Højgaard og Novo Nordisk indgår kontrakt på 600 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder