Casper Schougaard overtager Kraer Erhvervsmægler 1. april. Foto: Kraer

Tidligere Newsec-partner overtager selvstændigt mæglerfirma

Kraer Erhvervsmægler, der har kontor i Havnegade i København, har fået ny ejer. Henning Kraaer, der stiftede firmaet i 2004, har besluttet sig for at lægge op og har overdraget butikken til sin tidligere medarbejder Casper Schougaard med virkning fra 1. april.

Casper Schougaard arbejdede hos Kraer Erhvervsmægler i tre år indtil 2015, hvor han skiftede til Newsec Advisory. Her blev han siden partner og Head of Capital Markets og Midcap, inden han stoppede i november sidste år.

– Jeg har gået med tanker om at starte mit eget og sagde af samme årsag også farvel til Newsec. Så dukkede den her mulighed op, og i og med at jeg kendte forretningen og kunderne, var det egentlig ikke så svært at sige ja. Timingen passede rigtigt godt, siger Casper Schougaard.

Ser muligheder frem for begrænsninger
Han har ikke de store betænkeligheder ved at få foden under eget bord, selv om markedet er ret stillestående lige nu.

– Jeg har været i branchen i 20 år, så jeg har også oplevet finanskrisen. Tingene går op og ned, og det skræmmer mig egentlig ikke. En krise giver selvfølgelig nogle begrænsninger, men det åbner også nye muligheder, og dem vælger jeg at fokusere på, siger Casper Schougaard.

For Henning Kraaer handler det nu om at nyde sit otium. Det kommer til at ske i form af en tilværelse som olivenbonde i Italien.

Ifølge ham selv er det ikke uden vemod, at han lukker et betydende kapitel i sit liv. Men han er glad for, at Casper Schougaard viderefører den forretning, han har bygget op.

– Det glæder mig meget, at det blev Casper, som kommer til at drive firmaet videre. Udover sit behagelige væsen har han også en kompetent tilgang til arbejdet. Derfor er jeg helt tryg ved, at overlade kunderne til ham, siger Henning Kraaer.

Henning Kraaer har efter 20 år som selvstændig erhvervsmægler valgt at gå på pension. Foto: Kraer

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder