Marie Helms er ny udlejningschef hos Danica Ejendomme. Foto: RED

Marie Helms bliver Danica Ejendommes første udlejningschef

Danica Ejendomme vil styrke sin forretning, når det gælder udlejning. Derfor har selskabet ansat Marie Helms til opgaven som  ny udlejningschef.

– Jeg sidder i en nyoprettet stilling hos Danica Ejendomme som udlejningschef. Tidligere har udlejningen ligget hos de forskellige asset managers, og nu har man besluttet sig for at samle det hele under én person. Det er planen at lave en samlet udlejningsstrategi, siger hun og fortsætter:

– De daglige opgaver bliver at lave udlejningsstrategier for de enkelte ejendomme. Blandt andet har vi jo Postbyen. Det bliver en spændende og en stor opgave.

Marie Helms er uddannet valuar og kommer fra en stilling som Head of Occupier Services hos mæglerfirmaet Cushman Wakefield RED. I hendes nyoprettede stilling kommer hun til at sidde på den anden side af bordet.

– Jeg glæder mig til at vende kasketten. Jeg har været lejerrådgiver i 10 år, og det har været superspændende. Jeg glæder mig til at benytte den viden, som jeg har fået ved at sidde på lejersiden, og bringe den over på udlejersiden.

Spørger man Marie Helms, hvorfor hun pludselig har valgt at skifte spor, skyldes det en særlig årsag.

– Det grunder i ESG-dagsordenen. Det er vanvittigt interessant ovre på udlejersiden at være med til at implementere alle de her ESG-tiltag, så de er kommercielt bæredygtige. Samtidig vil man også gerne ramme det, som lejerne gerne vil have. De krav, som virksomheder bliver stillet i forhold til ESG, er ikke nødvendigvis 1:1 det samme som det, udlejerne skal opfylde, siger hun.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder