Christian Axeltoft. Foto: Rubik Properties.

Asset Director skifter fra Nrep til Rubik Properties

Ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskabet Rubik Properties styrker sit felt indenfor forvaltning og transaktioner. Selskabet har nemlig ansat 36-årige Christian Axeltoft som ny Asset Director i firmaet. Her skal han være med til at forvalte selskabets boligportefølje og være involveret i større transaktioner.

– Vi er glade for, at Christian Axeltoft er blevet en del af vores team som Asset Director i vores asset management afdeling. I takt med at vores investorbase og aktivmasse vokser, er det privilegeret, at vi fortsat kan tiltrække medarbejdere med de rigtige værdier og kompetencer til at bidrage til udviklingen af Rubik Properties.

– Vi er overbeviste om, at Christian Axeltoft vil tilføre værdifuld indsigt og erfaring til vores asset management team og bidrage til at sikre de bedste investeringsbeslutninger for vores kunder, siger adm. direktør og ejer, Jacob Smergel-Krog, Rubik Properties.

Christian Axeltoft kommer fra en stilling hos Nrep, hvor han arbejdede med investeringer og forvaltning. Han er uddannet cand.merc.fir fra CBS. Nu glæder han sig til at tage arbejdshandskerne på.

– Rubik Properties er på få år blevet en markant spiller på det danske ejendomsmarked med gennemførte transaktioner for +12 millarder kr. på vegne af nogle af verdens allerstørste ejendomsinvestorer. Jeg ser frem til at bidrage til den positive udvikling af Rubik Properties og til at yde investorservice af højeste standard indenfor alle aspekter af forvaltning og transaktioner, siger Christian Axeltoft.

Læs også Ledelsesgruppen tiltræder som partnere i Rubik

Læs også Rubik Properties indgår joint venture med svensk partner

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder