Anne Marie Oksen er adm. direktør i CEJ Ejendomme.

Kraftig vækst hos CEJ koster lidt på bundlinjen

CEJ Administration kommer ud af 2022 med et lidt lavere resultat efter skat end i 2021. Hvor det forrige år var 5,2 millioner kr. på bundlinjen, resulterede driften i 2022 i et plus på 4 millioner kr.

Det kommer dog ikke helt bag på adm. direktør Anne Marie Oksen, som glæder sig over, at omsætningen er vokset kraftigt hen over året.

– Vi har foretaget betydelige investeringer i konsolidering og udvikling af virksomheden, som medfører et lidt lavere resultat end året før. Sådan er det, når man vækster, som vi gør, siger hun.

Blandt de mest markante begivenheder sidste år var det, at det lykkedes at lande en kontrakt med Danica Pension om forvaltningen af halvdelen af pensionsselskabets ejendomsportefølje. En opgave, som tidligere lå hos Newsec, og som betød, at CEJ har oprettet en helt ny afdeling med fokus på pensionsselskaber. Læs mere om kontrakten her

På samme måde har man oprettet en afdeling for udenlandske investorer og for danske investorer. Læs mere her

Forventningen til 2023 er at øge både omsætning og resultat, og så er der stort fokus på medarbejdertilfredshed og på at få de bedste kandidater ind, når der slås nye stillinger op.

CEJ Ejendomsadministration administrerer i alt 1600 ejendomme.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder