Kim Thomsen. Foto: Lintrup & Norgart.

Jyske Banks Kim Thomsen bliver ny formand i Lintrup & Norgart

Den københavnske erhvervsmæglervirksomhed Lintrup & Norgart får ny bestyrelsesformand. Det bliver den erfarne bankmand Kim Thomsen, der er forretningsdirektør i Jyske Bank med ansvar for Storkunder Erhvervsejendomme.

Kim Thomsen har siden 1990 været i BRFkredit og Jyske Bank og har altid arbejdet med erhvervs- og investeringsejendomme.  Kim Thomsen er bankuddannet og har desuden en HD-uddannelse i finansiering og kreditvæsen fra CBS. Privat bor Kim Thomsen i Ålsgårde i Nordsjælland, er gift og har tre voksne børn.

– Gennem mit arbejde med ejendomsfinansiering og erhvervsejendomme kender jeg Lintrup & Norgart som en seriøs, troværdig og professionel mæglervirksomhed. Lintrup & Norgart har opbygget en solid position i Storkøbenhavn, virksomhedens værdier og måde at drive forretning på flugter godt med mine egne værdier, og både Lintrup & Norgart og jeg har en stor passion for ejendomme, siger Kim Thomsen.

Lintrup & Norgart blev grundlagt i 2005 af Stig Lintrup, Susan Lintrup og Jesper Norgart og har i dag 12 ansatte og partnere. Virksomheden har kontor på Jens Kofods Gade ved Nyboder og Østerport Station og har en stærk position inden for blandt andet kontorudlejning, rådgivning om udviklingsejendomme samt salg af investeringsejendomme og boligudlejningsejendomme.

– Vi er glade for, at Kim Thomsen har sagt ja til at træde ind som formand. Han har et stort netværk og er en kapacitet med mange års erfaring og indsigt i erhvervsejendomme og investeringsejendomme, ikke mindst om finansiering, som har fået større betydning efter perioden med meget lave renter, siger adm. direktør og partner Stig Lintrup.

Kim Thomsen afløser på formandsposten Niels Bremer Jørgensen, som i 11 år har siddet i Lintrup & Norgarts bestyrelse og for nylig er blevet vice president i Lego-koncernen med mange arbejdsdage i Billund og med stor rejseaktivitet. De to øvrige bestyrelsesmedlemmer er partner Susan Lintrup og partner Jesper Norgart.

Læs også Stor optur for næsten alle erhvervsmæglere efter coronaår

Læs også Lintrup & Norgart øger resultat med 110 procent

Læs også Tage Bergsbo returnerer til Lintrup & Norgart i ny chefstilling

Læs interview med Kim Thomsen fra 2018 – Jyske Bank går efter de største ejendomsselskaber og investorer

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder