Egegårdsvej 12, Rødovre. Foto: Google Streetview.

Big box i Rødovre solgt til knap 28 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Byggemarkedskæden XL-Byg fortsætter med at sælge ud af sine ejendomme på Vestegnen. Denne gang er der tale om en ejendom i Rødovre, som er blevet solgt til ejendomsselskabet C.W. Obel for cirka 28 millioner kr. Ifølge Nicholas Thurø fra Cushman Wakefield RED rummer big box-ejendomme et stort potentiale i 2023. 

Dagens andenstørste handel er foregået på Sydfyn. Har har det odenseanske ejendomselskab Tasfo opkøbt et gammelt sanatorium, som senere er blevet brugt af den kontroversielle skolesamvirke Tvind for 18 millioner kr. Det kan du læse mere om her. 

Dagens handelsliste:

Egegårdsvej 12, 2610 Rødovre (27.933.936 DKK)
Køber C.W. Obel Bolig A/S
Sælger XL-BYG RØDOVRE TRÆLAST A/S
Sanatorievej 16, 5600 Faaborg (18.000.000 DKK)
Køber Tasfo Nakkebølle ApS
Sælger DEN SELVEJENDE INSTITUTION FÆLLESEJE
Møllevangen 12, 8500 Grenaa (13.125.000 DKK)
Køber REMA Etablering A/S
Sælger EJENDOMSSELSKABET MØLLEVANGEN ApS
Lille Lyngbyvej 1, Store Lyngby, 3320 Skævinge (10.000.000 DKK)
Køber REMA Etablering A/S
Sælger LANDBRUGSSELSKABET VEJGAARD ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder