Mike Ameko Lippert, ny strategichef hos SLA. Foto: SLA.

SLA hyrer ny strategichef – skal styrke virksomhedens bæredygtige profil

Landskabsarkitektfirmaet SLA henter ny strategichef. Der er tale om Mike Ameko Lippert, som fremover skal styrke selskabets konsulentydelser indenfor bæredygtige og biodiverse løsninger for virksomheder, kommuner og projektudviklere.

– Der er ikke nogen større udfordring lige nu end at udvikle biodiversitetkrisen i en positiv retning. SLA’s strategiske tilgang er baseret på 30 års erfaring med naturbaseret designs, 20 års erfaring med biodiversitet og økosystemer, 20 års erfaring med at facilitere partnerskaber og rådgive kommuner og selskaber. Jeg ser frem til at skabe håndgribelige og bæredygtige løsninger hos vores klienter. Lige fra strategi og analyse og til design og færdige projekter, siger Mike Ameko Lippert.

Mike Ameko Lippert har selv mere end 20 års erfaring indenfor strategier med fokus på biodiverse og bæredygtige løsninger. Han har tidligere også arbejdet som selvstændig konsulent.

– Med Mike Ameko Lippert ombord som vores nye strategichef styrker vi et nøgleområde hos SLA, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel blandt vores klienter og samarbejdspartnere. Når vi trækker på Mikes erfaring i at arbejde sammen med store selskaber og kommuner, kan vi udvide vores service og sikre os, at selskabets bæredygtige løsninger får opmærksomhed i ledelsen, siger adm. direktør Mette Skjold, SLA.

Læs også Dansk tegnestue skal designe byudviklingsprojekt til 100 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder