Viga Real Estate køber ejendom med 47 lejligheder på Frederiksberg

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens liste toppes af ejendommen Åbenrå 5/Hauser Plads, som er handlet for 200 millioner kr. Det er amerikanske Angelo Gordon, der har solgt til et nystiftet selskab med Alette Mærsk Mc-Kinney Sørensen, Peter Korsholm og Morten Hummelmose i ejerkredsen. Læs mere om den handel her

Dagens næstdyreste handel er beboelsesejendommen Roskildevej 33 på Frederiksberg – tæt ved Zoologisk Have – der indeholder 47 mindre lejemål. Den er købt af et datterselskab til Viga Real Estate til en pris af 119,7 millioner kr.

Dagens handelsliste

Åbenrå 5, 1124 København K (200.000.000 DKK)
Køber Hauser Plads ApS
Sælger K/S Hauser Plads 20
Roskildevej 33B, 5. 604, 2000 Frederiksberg (119.700.000 DKK)
Køber Strynøgade 5 ApS
Sælger ROSKILDEVEJ 33 P/S
Messingvej 23, 8940 Randers SV (18.600.000 DKK)
Køber JANSEN EJENDOMME II A/S
Sælger Velliv Ejendomsinvestering P/S
Jerichausgade 14, 8000 Aarhus C (13.250.000 DKK)
Køber Frigga Ejendomme ApS
Sælger ERNST B. SUND A/S
Lathyrusvej 34, Stevnstrup, 8870 Langå (10.600.000 DKK)
Køber Lathyrusvej 34-42 ApS
Sælger Ole Larsen Nybyg ApS
Ellemosevej 5A, Ugerløse, 4400 Kalundborg (10.500.000 DKK)
Køber MULTI-INVESTOR ApS
Sælger HEIMANN EJENDOMME ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder