Vestas-fabrikken i Hammel er nu overtaget af KK Wind Solutions. Foto: Google Street View.

Vestas sælger fabrik i Hammel for 119 millioner kr. til underleverandør

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens liste toppes af ejendommen Frankrigsvej 15 i Hammel, hvor Vestas indtil nu har haft en fabrik, der producerede konvertere og styringer til sine vindmøller. Den er afhændet til KK Wind Solutions, der fremover skal drive fabrikken og samtidig får eksklusivaftale om at levere konvertere til Vestas.

På listen finder man også salget af ejendommen Havnegade 18 i Aarhus. Det har vi tidligere fortalt om i artiklen Tidligere sømandshjem og hostel i Aarhus solgt for 33 millioner.

Dagens handelsliste

Frankrigsvej 15, 8450 Hammel (119.213.389 DKK)
Køber KK WIND SOLUTIONS A/S
Sælger VESTAS MANUFACTURING A/S
Mileparken 1, 2740 Skovlunde (33.000.000 DKK)
Køber EBBEFOS Holding A/S
Sælger PARK FINANS ApS
Havnegade 18, 8000 Aarhus C (32.776.389 DKK)
Køber DETAIL BYG ApS
Sælger Aarhus Kommune
Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst (26.995.400 DKK)
Køber Hannebjerglund ApS
Sælger HØRSHOLM KOMMUNE

Se alle transaktionslister fra Resights her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder