Bygmarken 9, Farum. Foto: Google Streetview.

Chokolademaskinefabrik i Farum topper dagens handelsliste

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel er en chokolademaskinefabrik i Farum, som er blevet solgt til 35 millioner kr. Det er investeringsselskabet Faminvest, som har købt ejendommen af Aasted Chocolate Machines, som producerer udstyr til producering af chokolade og bageri. I Vodskov er der blevet solgt en klynge af rækkehuse til 15,5 millioner kr. Det er ejendomsselskabet JWJ Ejendomme Nordjylland som har købt ejendommene af Andelsboligforeningen Blomsterparken.

Til sidst er der blevet solgt en mindre industriejendom i Vejle til 11 millioner kr. Køberen af ejendommen er logistikfirmaet City Self Storage, mens sælgeren er Abildvang Ejendomme. Ejendommen bruges af en virksomhed, som laver løsninger til personer med mobilitetsproblemer.

Dagens handelsliste:

Bygmarken 9, 3520 Farum (35.000.000 DKK)
Køber FAMINVEST ApS
Sælger AASTED CHOCOLATE MACHINES A/S
Nordmarken 15, Vester Hassing, 9310 Vodskov (15.500.000 DKK)
Køber JWJ Ejendomme Nordjylland ApS
Sælger Andelsboligforeningen Blomsterparken, V. Hassing
Friis Hansens Vej 9, 7100 Vejle (11.000.000 DKK)
Køber CITY SELF-STORAGE A/S
Sælger Abildvang Ejendomme ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

 

 

 

 

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder