(foto: M. Goldschmidt Holding)

M. Goldschmidt Holding udvider direktionen

Ejendomsselskabet M. Goldschmidt Holding udvider sin direktion i koncernen. Firmaet har ansat Morten Jakobsen som koncernfinansdirektør i selskabet. Han kommer fra en stilling i AP Ejendomme, hvor han har siddet som direktør.

– Før AP Ejendomme var Morten i en årrække CFO for Bonava Norge og Danmark og før det CFO for NCC Property Development Danmark, skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Han træder nu ind i direktionen med reference til bestyrelsen. Koncernens nuværende direktion består på nuværende tidspunkt af adm. direktør Søren Bjørn Hansen, viceadministrerende direktør Christian Bertelsen og koncernfinansdirektør Morten Jakobsen.

Sidste år blev toppen af M.Goldschmidt forstærket med en tidligere toppolitisk profil. Her trådte den forhenværende formand for Konservative, justitsminister og senest adm. direktør for Danske Ark, Lene Espersen, ind i bestyrelsen.

– Jeg er overbevist om, at Lene vil bidrage med både viden og netværk forbundet med fremtidens krav til erhvervslivet – i tillæg til indsigt i erhvervspolitiske rammevilkår og den politiske proces forbundet hermed, siger Mikael Goldschmidt, der både er bestyrelsesformand, ejer og stifter, sagde bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt i forbindelse med annonceringen.

Ny koncerndirektør, Morten Jakobsen.
Foto: M.Goldschmidt Holding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også M. Goldschmidt Holding får nyt prominent bestyrelsesmedlem

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder